Conferinta IT Camp, pe tehnologii Microsoft, la editia a 3-a

Conferinta IT Camp, pe tehnologii Microsoft, la editia a 3-a

CodeCamp si ITSpark au anuntat a treia editie a Conferintei IT Camp, pentru perioada 23-24 mai 2013, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

In cadrul conferintei, vor fi explicate diverse implementari de tehnologie Microsoft, pentru dezvoltatori, profesionisti IT si arhiecti. Vor avea loc peste 30 de sesiuni tehnice, prezentate de peste 25 de speakeri locali si internationali.

IT Camp

Suntem incantati sa urmarim cresterea vizibila a calitatii conferintei (speakeri, sesiuni) precum si a interesului manifestat de comunitatea IT. Atat in urma efortului depus, cat mai ales multumita sponsorilor locali, IT Camp a reusit sa devina deja un eveniment de referinta in regiune.” – Tudor Damian, co-organizator IT Camp.

Conferinta acopera teme de interes general, precum Hyper-V, Office 365 si Private & Public Cloud pentru profesionistii IT, Windows Azure si platforme si tipuri de cloud, WinRT, HTML 5 pentru dezvoltatori, iar pentru arhitecti Intelligent Evolution, Agile Metrics si multe altele.

Pana pe data de 21 aprilie 2013, taxa de participare “Early Bird” la conferinta este de 375 lei şi include accesul la toate sesiunile din cadrul conferintei, precum si toate costurile legate de participare. Dupa data de 21 aprilie 2013, taxa de participare la conferinta se va putea achizitiona la pret intreg, de 500 lei. Pe parcursul intregului eveniment, se vor organiza concursuri cu premii surpriza, iar dupa eveniment participantii vor avea acces exclusiv la inregistrarile video ale tuturor prezentarilor, in cazul in care nu au reusit sa ajunga la toate sesiunile de interes.

Prima editie a conferintei IT Camp a avut 21 de sesiuni tehnice si s-a desfasurat pe doua track-uri paralele (Dev si ITPro), inregistrand putin peste 200 de participanti. Continutul a fost prezentat de speakeri locali si internationali, printre care Paula Januszkiewicz si Stephen Forte. IT Camp 2012 a vazut trecerea la formatul curent de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile si Arhitecture & Best Practices), iar cei aproximativ 300 de participanti au asistat la prezentarile unor speakeri de renume, cum ar fi Tim Huckaby, Lino Tadros si Martin Kulov.

Mai multe informatii legate de IT Camp 2013, pe www.itcamp.ro.

CodeCamp.ro este comunitatea dezvoltatorilor pasionati de software din Romania. Fiind unul din locurile de intalniri virtuale ale specialistilor in .NET din Romania, CodeCamp.ro ajuta dezvoltatorii pe aceste tehnologii sa invete si sa ramana la curent cu noutatile platformei.

ITSpark.ro este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level – studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ONG si end-users – care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu.

Citește și:
Etichete: