Cel mai „amuzant” accesoriu pentru iPhone

, 11 Ian, 11:09

iPhone-ul reprezinta motiv de inspiratie pentru tot mai multi producatori de accesorii, care incearca sa dea lovitura prin asocierea cu unul dintre cele mai populare smartphone-uri de pe planeta.

Daca va ganditi la marii producatori de huse, folii de protectie, carcase si alte asemenea, o parte dintre ele chiar sunt utile si in timp devin intens apreciate de posesorii iPhone-urilor. Dar nu de putine ori, smartphone-urile lansate de Apple dau nastere unor pasiuni de neinteles si duc implicit la proiectarea unor asa zise accesorii aproape inutile.

Dupa cum puteti vedea si in clipul de mai sus, tanarul „inventator” japonez este „chinuit de adaptarea unui sistem care sa ne ajute in raspunsul cat mai prompt la orice apel primit. Pe cat de inutil ar fi un asemenea gadget, pe atat de amuzanta este maniera prin care inventatorul alege sa isi promoveze creatiile.

Mai mult ca sigur odata cu succesul incredibil inregistrat de Gangnam Style, internautii prefera videoclipurile in care protagonistul se auto-ironizeaza. Asa s-ar putea explica, cum japonezul a reusit sa stranga peste 700.000 de vizualizari in doua zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail