Candy Crush Saga nu se mai termină niciodată, a apărut expansion-ul

Candy Crush Saga nu se mai termină niciodată, a apărut expansion-ul

Deşi se zvonea de ceva timp că va apărea un expansion , abia acum acesta a devenit oficial şi poartă numele de Dreamworld.

candy crush saga dreamworld

Vă număraţi printre milioanele de jucători de Candy Crush Saga? Aţi trăit vreodată cu impresia că-i veţi găsi sfârştiul? Credeaţi că se termină vreodată? Vă înşelaţi amarnic. Tocmai a fost lansat primul expansion Candy Crush Saga, cel mai popular joc al anului 2013. Anunţul oficial a fost făcut de cei de la , dezvoltatorii jocului.

Dreamworld este disponibil tuturor celor care au depăşit nivelul 50 pe harta Saga. Dacă nu aş şti mai bine, aş zice că e un add-on la World of Warcraft, doar acolo am mai auzit de astfel de restricţii.

Din comunicatul oficial, noile niveluri din acest expansion Candy Crush Sagase vor desfăşura într-o lume paralelă cu decoruri imaginare inspirate din lumea viselor. Un nou caracter ce va oferi o nouă experienţă de gaming este de asemenea introdus cu această ocazie, cu numele de Odus the Owl. Noi  efecte speciale au fost de asemenea create. În prima etapă, Dreamworld va avea nu mai puţin de 65 de misiuni şi, indiferent dacă vă veţi juca pe smartphone, tabletă sau Facebook pe PC, performanţa voastră va fi sincronizată.

În teorie, schimbările sunt revoluţionare. În practică, rămâne să le experimenteze experţii în Candy Crush Saga pentru a-şi da cu părerea. Personal, nu mă aflau în această categorie de ,,gameri”.

Citește și: