Black Friday EuroGsm: se dă startul părții a doua, cu telefoane reduse cu până la 40%

Black Friday EuroGsm: se dă startul părții a doua, cu telefoane reduse cu până la 40%

Anul acesta, campania de reduceri Black Friday este susținută în două etape în România. EuroGsm și-a anunțat pfertele din partea a doua.

Black Friday EuroGsm

După weekend-ul 22-24 noiembrie, multe magazine IT online continuă și în acest weekend campania Black Friday. La EuroGsm, oferta promoțională include telefoane mobile, tablete, căști bluetooth, stick-uri USB, genți pentru laptop, huse pentru telefoane, tocuri și folii protecție ecran. De asemenea, produse precum ceasul Samsung Galaxy Gear V700 sau camera foto cu sistem de operare Android Samsung Galaxy Camera GC100, vor fi și ele disponibile la un preț redus.

Pentru Black Friday EuroGsm, sunt anunțate reduceri de până la 58% la accesorii, de până la 40% la telefoane, pentru modele precum HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini. Ofertele la tablete includ modele precum Smailo Web Energy, cu diagonala de 9.7’’, sau Samsung Galaxy Note N5110.

„Apreciem că, în perioada promoției, cele mai vândute produse vor fi telefoanele dual-SIM, ale căror prețuri vor începe de la 99 lei”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

Alte oferte Black Friday EuroGsm: minidifuzor Gear4 Angry Birds, husă cu tastatură USB Forever pentru tablete 7, dispozitiv Chromecast Google HDMI streaming media player.

„Anul acesta am decis să organizăm două perioade de reduceri, în 22 noiembrie și în 29 noiembrie. În urma weekend-ului care s-a încheiat, am înregistrat de 10 ori mai multe comenzi decât într-o zi obișnuită, iar traficul din weekend de pe site reprezintă 1/3 din totalul vizitatorilor www.eurogsm.ro al lunii noiembrie” a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

Reprezentantul EuroGsm apreciază că, în perioadele Black Friday din acest an, compania va înregistra o creştere a traficului pe site echivalentă cu totalul vizitelor acumulate în decursul unei luni obișnuite, iar numărul de comenzi va fi de 25 de ori mai mare decât media comenzilor zilnice. Vârful de vânzări Black Friday EuroGsm este așteptat pentru azi, 29 noiembrie.

Citește și: