Assassin’s Creed IV: Black Flag anuntat – Ubisoft adopta pirateria

Assassin's Creed IV: Black Flag anuntat - Ubisoft adopta pirateria

Nu a trecut nici jumatate de an de la momentul lansarii celui mai recent joc Assassin’s Creed, iar Ubisoft deja a anuntat urmatorul titlu din serie: Assassin’s Creed IV: Black Flag. Tema jocului va fi diferita fata de tot ce am primit pana in prezent din partea acestei licente, intrucat accentul pare sa fie pus pe piraterie.

Assassin's Creed IV Black Flag

Evident, nu vorbim aici despre pirateria digitala de care ne lovim in zilele noastre, ci despre pirateria originala, a secolului 17. Noul protagonist este Edward Kenway, bunicul lui Connor din Assassin’s Creed III, iar actiunea va avea loc in orasele din Caraibe. Acesta este un membru al ordinului asasinilor, insa in acelasi timp pare a fi un pirat de temut, care il poate speria pana si pe notoriul pirat Black Beard. Toate aceste detalii sunt disponibile in trailerele de mai jos, care pare a fi realizat 100% din continut pre-randat.

Jocul a fost anuntat pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, cat si platformele de generatie urmatoare. Aparent jocul va fi lansat simultan pe toate platformele existente deja, in timp ce variantele pentru next-gen vor fi disponibile odata cu noile console. Ca si Assassin’s Creed III, editia pentru PlayStation 3 a jocului va oferi inca o ora de continut exclusiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: