Aria Mini – Prima tableta de 8 inci lansata de Evolio

Aria Mini - Prima tableta de 8 inci lansata de Evolio

Aria Mini este prima tableta de 8 inci a celor de la Evolio si a fost lansata astazi in cadrul unui eveniment dedicat.

Aria Mini

Dupa cum declara oficiali din partea producatorului, tableta se vrea a fi un gadget complet, care include majoritatea dotarilor de ultima generatie. Aria Mini vrea sa exceleze la capitole precum: calitatea imaginii, viteza de functionare, concectivitate, fiabilitate si autonomie.

Jucaria Evolio vine cu un display IPS HD capacitiv multitouch de 8 inci la o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. adica 160 ppi. Din punct de vedere al platformei hardware, Aria Mini se lauda cu un chipset Rockchip 3066 cu al sau procesor dual-core la 1,5 GHz, placa grafica Mali 400, 1GB RAM, 8GB memorie interna si suport pentru carduri microSD de pana  la 32GB.

Evolio Aria Mini

Unul dintre punctele forte ale tabletei Aria Mini este fara indoiala conectivitatea completa: 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI, USB si procesor GPS dedicat (Broadcom BCM-4751). Mai mult decat atat, noua tableta Evolio ruleaza Adroid 4.1 Jelly Bean si are sub capota un acumulator Li-Polymer de 4500 mAh care ar trebui sa ofere energie suficienta pentru o zi de lucru.

Aria Mini beneficiaza de garantia extinsa Evolio de 5 ani si va fi disponibila in doua variante: Wi-Fi pentru 799 de lei si 3G la 1049 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: