Apple se arunca la afirmatii curajoase in noua reclama la iPhone [VIDEO]

Apple se arunca la afirmatii curajoase in noua reclama la iPhone [VIDEO]

Indiferent cat de bine , reclamele gigantului sunt unele dintre cele mai populare.

Reclama iPhone cea mai populara camera

La ma uit fara sa ma astept sa invat ceva nou sau sa descopar un lucru nemaiauzit despre produsele companiei. Cu toate acestea, modul in care este infatisata o functie mai mult sau mai putin banala din iDevice-uri te pune putin pe ganduri.

Cea mai noua reclama la iPhone 5 este intitulata Photos Every Day. Cum se intelege din titlu, intregul concept din spatele clipului de aproximativ un minut graviteaza in jurul afinitatii noastre nestavilite de a face poze si filme cu telefonul. Nu conteaza ce aparat foto sau camera de filmat ai, telefonul este primul lucru pe care pui mana cand vrei sa imortalizezi un moment. Trecand peste aceasta realitate evidenta, in noua reclama, Apple considera ca ultimul iPhone este un pic mai special cand vine vorba de abilitatea de a captura un cadru sau o secventa de film. Pe acest principiu, mai jos vedem un colaj de momente, din diferite colturi ale lumii, in care posesorii de iPhone 5 isi folosesc telefonul pentru functia sa de aparat foto/video.

Clipul ar fi trecut neobservat daca nu s-ar fi incheiat cu o afirmatie curajoasa ,,More photos are taken with the iPhone than any other camera.” (Mai multe fotografii sunt facute cu iPhone-ul decat cu orice alta camera foto.) Incercand sa gasesc baza acestei afirmatii, mi-am adus aminte de o referinta de acum cativa ani la Flickr dintr-o prezentare Apple. Dupa statistica disponiba la adresa http://www.flickr.com/cameras , top 5 cele mai populare camere folosite pentru a captura imaginile urcate pe popularul serviciu al celor de la Yahoo este format din iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 4, Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 7D. Cu alte cuvinte, se pare ca Apple nu a mintit.

Citește și: