Apple a urcat pe locul 6 in Fortune 500

, 07 Mai, 11:09

Revista Fortune si-a lansat Top 500 cele mai mari companii din Statele Unite. Apple reprezinta cea mai mare schimbare de anul acesta, urcand pe locul 6 de pe locul 17, anul trecut.

Fortune 500

Este un salt spectaculos pentru producatorul iPhone-ului, care a intrat pentru prima data in top 10 Fortune 500. Fata de anul trecut, Apple a surclasat doua banci (J.P. Morgan si Bank of America), doi producatori auto (Ford si GM), doua companii de telecomunicatii (AT&T si Verizon), un producator de PC-uri (Hewlett-Packard), o companie petrochimica (Valero), one health-care giant (McKesson), un gigant ipotecar (Fannie Mae) si General Electric.

Printre alte companii din domeniul tehnologiei prezente in Fortune 500 sunt AT&T (pe 11), HP (pe 15), Verizon (pe 16), Microsoft (pe 35), Amazon (pe 49), Dell (51), Intel (54), Oracle (80), EMC (133), Western Digital (222), Symantec (379). Facebook, pentru prima data, a intrat clasament, pe locul 482. Pe prima pozitie a clasamentului se afla Walmart, din nou.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail