Aplicația Nook este disponibilă în 32 de țări pentru Windows 8.1

Aplicația Nook este disponibilă în 32 de țări pentru Windows 8.1

Barnes & Noble au lansat prima lor aplicație oficială pentru Windows 8.1, a cărei nume este simplu și sugestiv: Nook.

Nook Windows Store App

Aplicația Nook este disponibilă în 32 de țări și în 21 de limbi. Aceasta oferă utilizatorilor accesul la conținutul plătit cu contul Nook, pe care îl vor putea accesa și pe tabletele sau dispozitivele cu Windows 8.1 și este disponibilă și în limba română. Aplicația permite vizualizarea conținutului color al revistelor achiziționate de pe tabletele Nook cu ecran e-ink, și poate fi downloadată gratuit de pe Windows Store.

”Nook și-a luat angajamentul de a aduce cea mai bună experiență de citire a cărților în format digital pentru milioane de noi clienți din întreaga lume, oferindu-le acestora o alternativă performantă a conținutului deja disponibil în zonele respective. Nook este una dintre cele mai importante platforme de lectură digitală din SUA și Marea Britanie, și suntem încrezători că noi clienți din întraga lume vor descoperi conținut de interes prin platforma Nook pentru Windows 8.1” a declarat Kim Hilt, managing director pentru Barnes & Noble.

Mai exact, Nook este pasul normal prin care trece o companie care a pornit pe acest drum cu un produs fizic. În mod normal era destul de greu și de costisitor pentru aceștia să intre pe alte piețe cu un produs hardware, așa că s-au orientat asupra conținutului.