AOC g2460Pqu, monitor de gaming creat de… gameri

AOC g2460Pqu, monitor de gaming creat de... gameri

Monitorul LED Full HD AOC g2460Pqu, de 24” (61 cm), este rezultatul colaborarii dintre AOC, MMD si expertii in Esports de la Infused Interactive.

AOC g2460Pqu

Modelul are o rata de refresh de 120 Hz si un timp de raspuns al pixelilor de 1 milisecunda. Caracteristicile de gaming se reflecta in functionalitati special concepute pentru gameri, precum hub-ul USB cu 4 porturi (dintre care unul include functie fast charge), dar si difuzoarele integrate, cu iesire pentru casti.

Designul monitorului este clasic, cu aspect minimalist si finisaj mat, pentru a nu distrage atentia de la actiunea care se petrece pe ecran. Pentru confort vizual optim chiar si in timpul celor mai intense partide de joc, ecranul modelului este pivotant si, in acelasi timp, poate fi ajustat pe inaltime cu 130 mm.

Modelul este echipat cu o serie de functii ce ofera un plus de comoditate chiar si atunci cand utilizatorii nu sunt conectati la serverele de joc: i-Menu, ce permite ajustarea facila a setarilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului, sau Screen+, care imparte ecranul in 4 sectiuni independente.

AOC g2460Pqu va fi disponibil in Romania de la finalul lunii mai, la un pret de 1.600 lei.

Citește și:
Etichete: