AOC e2461Fwh: un nou monitor cu destinatie gaming ultra rapid

AOC e2461Fwh: un nou monitor cu destinatie gaming ultra rapid

AOC e2461Fwh este un nou monitor LED Full HD special creat pentru gaming si divertisment.

Monitor gaming AOC e2461Fwh

Este un model de 23,6 inci, care incorporeaza un panou TN cu un timp de raspuns al pixelilor de 2 milisecunde. Monitorul face parte din gama Style si are un design elegant, cu rama ultra subtire, de 13mm, si suport de culoare visinie. In termeni de luminozitate si contract, vorbim de valori de 250 cd/m² si o rata de contrast static de 1 000:1 (contrast dinamic de 50 000 000:1). Poate fi conectat VGA sau HDMI si este compatibil HDCP.

Conexiune AOC e2461FwhEcranul poate fi ajustat pe verticala, poate fi detasat din suport, pentru a fi asezat direct pe birou asemenea unei rame de mari dimensiuni, sau poate fi agatat pe perete, prin intermediul suportului VESA de 75mm.

Pentru reducerea consumului de energie electrica, monitorul vine cu cu programele Eco Mode si e-Saver, prin care este adaptata intensitatea iluminarii LED la lumina ambientala, dupa promisiunile producatorului.

Interesante sunt si o serie de functii, precum i-Menu, care ofera acces facil la setari si prin intermediul mouse-ului, si Screen+, care imparte ecranul in patru zone independente, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2461Fwh va fi disponibil pentru un pret de 750 de lei.

AOC e2461Fwh

Citește și:
Etichete: