Angajatori de TOP Virtual: Târg de recrutare online, cu peste 3000 de joburi

Angajatori de TOP Virtual: Târg de recrutare online, cu peste 3000 de joburi

Cel mai mare târg de recrutare, Angajatori de TOP, continuă cu ediția online. Săptămâna aceasta, 11-15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua ediție a evenimentului virtual Angajatori de TOP. 

Angajatori de TOP Virtual

Candidații pot aplica la peste 3000 de oportunități de carieră, iar dintre acestea 57% sunt poziții adresate persoanelor aflate în primii cinci ani de experiență, 34% dintre oportunități sunt adresate studenților și persoanelor cu până la 1 an experiență, iar 9% sunt joburi pentru profesioniști cu peste 5 ani experiență.

În topul orașelor cu cele mai multe poziții deschise în cadrul Angajatori de TOP Virtual se află: București, urmat de Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Alături de acestea, companiile au deschise poziții și în orașe precum: Arad, Brașov, Alba-Iulia, Craiova, Pitești, Constanța, Sibiu, Târgu-Mureș și Oradea.

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h până vineri, 15 noiembrie, pe www.hipo.ro.

„Activitatea departamentelor și dezvoltarea pieței este foarte dinamică. Majoritatea pozițiilor vacanțe sunt în cadrul departamentului Comercial, și aici vorbim despre Sales și Marketing. În plus, urmează să lansăm a 3-a ediție a programului de Management Trainee, oferind 10 poziții de Management Trainee, în 5 departamente ale companiei și 4 orașe în care compania deține operațiuni: Comercial (trei poziții – București), Marketing (două poziții – București), Internal Audit (o poziție – București), Production (3 poziții – Ploiești , Dorna Candrenilor, Timișoara) și Procurement (o poziție – București)” – Dorina Vancea, Recruitment Specialist, Coca-Cola HBC România.

„Estimam deschiderea a 300 de poziții în urmaroarea jumătate a anului, începând de la roluri de entry level în call center sau magazinele Vodafone, până la roluri de specialiști în departamentele comerciale (account managers, product managers) și tehnice (ingineri telecomunicații, specialiști IT). Ne dorim că prezența noastră la ediția virtuală a Târgului Angajatori de Top să aducă joburile Vodafone mai aproape de candidații aflați în diverse etape în construcția unei cariere. Ne dorim să transmitem candidaților mesajul să aibă încredere în ei, să nu înceteze niciodată să învețe și să se dezvolte, să fie perseverenți și realisti” – Mădălina Dragoescu, Talent & Resourcing Manager, Vodafone România.

Este bine de știut însă că înscrierile nu sunt condiționate de orașul de reședință. Pentru oportunitățile de carieră deschise de companiile participante, candidații pot aplica indiferent de orașul în care locuiesc. Trebuie create un cont și un CV pe portalul de carieră care găzduiește evenimentul, www.hipo.ro. Platforma evenimentului Angajatori de TOP permite discuții live cu specialiști în resurse umane, prin chat, angajatorii raspuzand în timp real întrebărilor adresate de către candidați, în cadrul sesiunilor de interacțiune live, în intervalul orar 10.00 a€“ 17.00, după un program disponibil pe site. Platforma permite, desigur, și înscrierea la oportunitățile de carieră oferite de angajatori din toată țara. Joburile deschise de companii vor fi actualizate permanent până vineri, 15 noiembrie.

Companiile care au confirmat prezența la această ediție virtuală Angajatori de TOP își desfășoară activitatea în domenii precum: IT&C, financiar-bancar, auto, retail, inginerie, outsourcing. Câteva dintre companiile care participă la Angajatori de TOP Virtual sunt: Amazon Development Center, Vodafone România, Brainspotting, Coca-Cola HBC România, ING Asigurări de Viață, Renault România, Rewe România – Penny Market, Thales Systems, Accenture, Global Remote Services, IBM, Optaros, ProCredit Bank, Adecco, BearingPoint, BeeNear, Bitdefender, Capgemini, Deutsche Bank Technology Center, Groupama Asigurări, Humangest, I.FUTURE, iCredit, Ipsos, L`OrA©al România, Microchip Technology, Schneider Electric, National Instruments, NOBEL Telecom, Oracle România, PHI Partners, Raiffeisen Bank, ROUTE 66, SCC Services, SNC Lavalin, Societé Generale European Business Services, BCR, Luxoft România, Sparkware Technologies, Star Storage, P&G, Arctic, Dedeman, Stefanini, Succes Nic Com, Temenos, Veo Finances, Xerox.

Prima ediție Angajatori de TOP Virtual a avut loc în primăvară acestui an, când au fost înregistrate 91.510 vizite atât din partea persoanelor cu experiență, dar și a candidaților entry-level și a studenților. În ceea ce privește repartizarea vizitelor, 64% dintre cei care au vizitat evenimentul au fost din București, în timp ce 36% din alte orașe, printre care: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: