Angajatori de TOP 2013: Weekend rezervat pentru cariera!

Angajatori de TOP 2013: Weekend rezervat pentru cariera!

Va reamintim faptul ca vineri si sambata, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc editia cu numarul 15 a targului de cariera Angajatori de TOP. Daca va veti numara printre cei aproximativ 15.000 de candidati asteptati, tineti cont veti putea alege dintre 3300 de pozitii deschise de companiile participante.

Angajatori de TOP 2013

Ca nivel de experienta cerut, 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti, 25% pentru seniori si manageri. Topul domeniilor cu cele mai multe oportunitati de cariera la Angajatori de TOP 2013 arata astfel:

1. IT&C
2. Inginerie
3. Client service
4. Supply Chain & Logistics
5. Sales
6. Financiar – Bancar
7. Marketing
8. Productie
9. Juridic
10. Resurse umane
11. Turism

Profilul candidatului este foarte important, angajatorii cauta profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de domeniul in care activeaza, care cunosc o a doua limba straina si sunt orientati spre rezultate. La entry-level, ponderea in CV se muta pe implicarea in activitati extracurriculare, pe rezultatele academice, pe cunostiintele de limbi straine, dar si motivatia pentru a lucra intr-un mediu international, atitudinea deschisa si seriozitatea pentru evolutia in cariera.

Procesul de recrutare este format, in medie, din 4 etape pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP 2013: analizarea CV-ului, interviu telefonic, eventual o serie de interviuri individuale sau de grup, cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, si interviul final pentru prezentarea ofertei de angajare.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Intrati in contul personal de pe www.hipo.ro, selectati iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si il printati intr-un exemplar.  CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date, putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

In cadrul evenimentului, vizitatorii au ocazia sa:

  • participe la 5 conferinte tematice si 21 de workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s Romania, Educativa
  • beneficieze de consiliere in cariera cu privire la modul de prezentare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. La standul CV Clinic vor primi gratuit feedback pentru CV redactat.  

 

Lista completa a angajatorilor si detalii despre Angajatori de Top 2013 sunt disponibile pe www.hipo.ro. Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Citește și: