05 nov. 2013 | 00:36

Android 4.4 KitKat vine cu un editor de imagini imbunatatit [VIDEO]

ACTUALITATE
Android 4.4 KitKat vine cu un editor de imagini imbunatatit [VIDEO]

Nicolas Roard de la Google a dezvaluit cateva din functiile noului editor de imagini standard pe care il vom regasi in versiunea Android 4.4 KitKat.

Android 4.4 KitKat Editor Foto

Noua aplicatie detine o multime de functii in comparatie cu cea precedenta pe care o gasim in momentul de fata pe Android 4.3 sau pe versiunile mai vechi. Noul editor de imagini permite procesarea imaginii la dimensiune completa, zoom, reeditare si exportare in functie de preset-uri create de utilizator. Avantajul major al acesteia este reprezentat de posibilitatea de a adauga filtre graduale, controale ale saturatiei pe canal de culoare si ajustari complete la nivel vizual.

Desigur, fiind o aplicatie standard Android, ar trebui sa fie prezenta pe oricare din dispozitivele ce vin cu aceasta versiune sau care permit upgrade-ul, asta daca producatorii de dispozitive nu vor decide inlocuirea cu o versiune proprie. Clipul oficial de mai jos este mai mult decat suficient pentru a intelege care sunt functiile noi ale acestui editor de imagini.

Desigur, exista variante probabil mult mai performante, alternative pe care le-am folosit pana acum. Totusi, pentru cei care nu au prelucrat o imagine pe smartphone sau pe tableta si sunt obisnuiti sa foloseasca doar programele cu care vine preinstalat dispozitivul, reprezinta un plus.