Android 4.4 KitKat a fost portat pe Nexus 4, Nexus 7 si Nexus 7 2013

Android 4.4 KitKat a fost portat pe Nexus 4, Nexus 7 si Nexus 7 2013

Cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat a fost portata pe dispozitivele Nexus 4, Nexus 7 si Nexus 7 2013, in aceeasi zi in care Google a lansat Nexus 5.

Android 4.4 KitKat

Era pana la urma si normal, o serie de dezvoltatori inteligenti au facut portarea sistemului de operare pe cele trei dispozitive imediat ce au pus mana pe un telefon Nexus 5 si au putut folosi fisierele de Android 4.4 KitKat de pe acesta.

Aceasta portare nu este insa una oficiala, asadar mare atentie la instalarea pe dispozitivul propriu. Realizati aceasta instalare doar daca nu mai aveti rabdare pana la update-ul oficial, care va veni cel mai probabil in scurt timp si pentru dispozitivele mentionate in titlu.

Responsabilitatea pentru aceste download-uri o poarta doar utilizatorul, care trebuie sa fie atent in timp ce face update-ul si sa nu uite sa isi faca un back-up complet al dispozitivului sau, incluzand firmware-ul existent pe acesta, inainte de orice procedura de update.

Pentru Nexus 7 2013 varianta cu WiFi update-ul poate fi regasit pe Rootzwiki.

Pentru Nexus 7 2012 varianta cu WiFi update-ul poate fi regasit pe Paranoid Android.

Pachetul Google Apps poate fi dwonloadat urmand acest link.

Pachetul Nexus 4 este disponibil pentru download urmand acest link.

Pentru cei care mai aveti putina rabdare, toate versiunile de Nexus 4, Nexus 7 si Nexus 10 vor primi versiunea oficiala de Android 4.4 KitKat in urmatoarele saptamani. Odata cu acestea vor veni si update-urile pentru Galaxy S4 versiunea Google si probabil si HTC One.

Citește și: