AMD va prezenta tehnologia Turbo Dock la MWC

AMD va prezenta tehnologia Turbo Dock la MWC

AMD va prezenta tehnologia Turbo Dock pentru tablete si PC-uri echipate cu SoC-uri din seria Temash, in cadrul unui eveniment ce va avea loc la MWC in doar cateva zile.

AMD_Turbo_Dock_Technology

Tabletele prezente la MWC si care detin cipurile Temash de la AMD vor fi folosite pentru a demonstra tehnologia Turbo Dock a producatorului. Aceasta creste automat performanta unui APU in momentul in ce un PC hibrid este andocat si folosit pentru task-uri complexe, cum este crearea si codarea de continut video. Tehnologia AMD Turbo Dock are rol si de a economisi energie atunci cand PC-ul este folosit foarte putin sau este in stand-by.

„Cu ajutorul ultimelor noastre APU-uri AMD doreste sa ofere o experienta mai completa pentru o tableta sau un hibrid decat exista pana in momentul de fata. AMD Turbo Dock ofera promisiunea ca ajustand dinamic frecventa de lucru si implicit performantele dispozitivului va oferi experienta si autonomiea optima a bateriei.”a declarat Steve Belt, vicepresedintele segmentului de low-power la AMD.

AMD Temash este ultimul cip lansat de producator, in litografie de 28 nm si reprezinta o solutie low-power pentru tabletele cu Windows 8 si PC-urile ce vor oferi in teorie performante grafice de aproape 5 ori mai bune ca ale competitiei. Vom vedea la fata locului daca aceste estimari sunt corecte si cipul dual-core sau cel quad-core din seria Temash va reusi sa isi „spulbere” concurenta. Clipul de mai jos explica este o mica prezentare a cum functioneaza tehnologia mentionata mai devreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: