AMD clarifica situatia: Radeon HD 7000 va suporta DirectX 11.2

AMD clarifica situatia: Radeon HD 7000 va suporta DirectX 11.2

Au existat ceva discutii pe aceasta tema, insa au fost clarificate de insusi producatorul placilor video, AMD. Radeon HD 7000 va suporta oficial Direct X 11.2.

Radeon HD 7000

Problemele apar din cauza driver-ului existent in momentul actual pentru aceasta serie de placi grafice, iar AMD a confirmat faptul ca vor exista niste patch-uri care vor rezolva aceasta problema atat pentru seria HD 7000, cat si pentru Radeon HD 8000.

„Arhitectura AMD Radeon HD 7000 este perfect compatibila cu DirectX 11.2 atunci cand este folosita cu un driver ce permite accesarea acestei functii. AMD planuieste sa lanseze un update in cursul lunii octombrie, chiar in perioada de lansare a lui Windows 8.1, care de altfel vine cu Direct X 11.2. In prezent, AMD este singurul producator de cipuri grafice ce ofera suport pentru Direct X 11.1.”, au declarat oficialii AMD.

Asadar, utilizatorii care au deja placi din seria Radeon HD 7000 vor beneficia de tehnologia DirectX 11.2. Desigur, va fi nevoie de Windows 8.1, pentru ca orice alta versiune de sistem de operare nu va fi suportata.

Mi se pare ca in ultimul timp Microsoft forteaza utilizatorii, chiar ceva mai agresiv, sa treaca la cel mai recent sistem de operare, WIndows 8.1. Nu este totusi un lucru rau daca aceasta versiune va fi mai stabila decat cea precedenta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: