Amazon va previne: Nu faceti update la Kindle pentru iOS

, 28 Feb, 10:12

In 99% din cazuri, este recomandabil, dar 1% din cazuri, cume e cea mai noua versiune a aplicatiei Kindle pentru iOS, sunt exceptii.

Kindle iOS APP update problem

Amazon insista sa nu faceti update la cea mai noua versiune a aplicatiei Kindle pentru iOS, pentru ca provoaca mai multe probleme decat rezolva.

Contrar conceptului  ,,ce e mai nou e si mai bun”, noua versiune de Kindle din AppStore-ul Apple va sterge toata libraria de documente, imediat dupa ce este instalata si rulata pentru prima oara. Nici macar nu conteaza daca vorbim de carti descarcate din Cloud, de PDF-uri primite pe mail sau epub-uri de pe PC. La prima rulare a programului, libraria se goleste subit.

Pentru a atrage atentia asupra problemei si pentru a profita de ocazie ca sa-si ceara scuze pentru situatia creata, Amazon a facut public un comunicat prin care anunta ca problema va fi remediata in cel mai scurt timp. Din pacate, indiferent cat de rapizi sunt cei de la Amazon in anuntarea unei noi versiuni de Kindle, pot trece si doua-trei  saptamani pana in momentul in care noua versiune va fi aprobata de Apple si postata in magazinul virtual.

Eu folosesc aplicatia Kindle pentru iOS ca reader de PDF-uri, iar volumul de functii este superior celui oferit de Adobe Reader.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail