Altex a creat un eCorner pentru device-urile Touch Screen cu Windows 8

Altex a creat un eCorner pentru device-urile Touch Screen cu Windows 8

Ati auzit de conceptul de eCorner? Este un nou tip de serviciu implementat in premiera de Altex, cu focus pe device-urile Touch Screen cu Windows 8.

ecorner

„Toate informatiile despre cele mai performante dispozitive cu touch screen si Windows 8 pot fi gasite in www.altex.ro/eCorner. Produsele pot fi cumparate online, rezervate online si ridicate din magazine sau cumparate direct din reteaua de magazine Altex Romania.” –  Ovidiu Ababei, Manager Divizie IT&C Altex.

Retailerul a anuntat dezvoltarea primului eCorner, un spatiu virtual in cadrul site-ului www.altex.ro. Concret, puteti afla informatii despre cele mai noi dispozitive cu touch screen si sistem de operare Windows 8, indiferent ca e vorba de tablete, de ultrabook-uri convertibile sau de laptop-uri dedicate special activitatilor de birou.

„Conceptul eCorner reprezinta o noua modalitate de promovare a dispozitivelor touch cu Windows 8 in zona de retail online. Prin acest concept, Altex Romania schimba modul in care dispozitivele Windows 8 – tablete, hibride si laptop-uri cu touch – sunt prezentate. Focusul este acum pe beneficii si nu pe specificatii hardware, pe imagini si nu pe text. Clientilor le este mult mai usor sa inteleaga modul in care pot folosi dispozitivele touch cu Windows 8 printr-o interfata mult mai intuitiva.” – e explicat Tudor Galos, Consumer Marketing Manager Microsoft Romania.

ecorner

 

ecorner

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: