Allview lanseaza TX1 Quasar – Tableta de buget cu 3G incorporat

Allview lanseaza TX1 Quasar – Tableta de buget cu 3G incorporat

Allview anunta lansarea TX1 Quasar, o noua tableta de buget cu 3G incorporat.

Allview TX1 Quasar 1

 

Producatorul brasovean lanseaza astazi un nou model de tableta care se remarca prin posibilitatile multiple de comunicare. Vorbim despre o tableta cu display IPS LCD de 8 inci la 1024×768 pixeli (160ppi), procesor dual-core Cortex A9 la 1GHz, 1GB RAM, procesor grafic PowerVR SGX 531, camera de 3,2 megapixeli si 4GB memorie interna.

TX1 Quasar se mai lauda si cu 3G integrat, GPS, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, bluetooth si suport pentru carduri microSD de pana la 32GB. Tableta ruleaza Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si vine intr-o forma ultra slim, masurand doar 200x152x9,9 mm la o greutate 435 g. Jucaria ofera posibilitatea initierii de apeluri GSM (prin handsfree bluetooth) si apeluri video cu ajutorul camerei secundare de 0,3 megapixeli.

Tableta Allview TX1 Quasar

Conform producatorului, acumulatorul Li-Polimer de 4000 mAh ofera o autonomie de pana la 4 ore de utilizare sau 5, 5 ore in convorbiri. Allview TX1 Quasar este disponibila online la un pret de 999 de lei.

Trebuie sa recunoastem ca noul model reprezinta o propunere destul de interesanta din partea celor de la Visual Fan, mai ales din perspectiva raportului dotari/pret. La ora actuala tabletele dual-core cu 3G incorporat sunt adevarate raritate sub pragul de 1000 de lei. Cu alte cuvinte Allview TX1 Quasar are potential sa devina un nou hit in vanzari, dar asteptam sa o primim in teste sa vedem cum se comporta in utilizarea de zi cu zi.

Citește și: