Allview a prezentat un nou smartphone, V1 Viper

Allview a prezentat un nou smartphone, V1 Viper

La putin timp de la proaspata lansare a unui smartphone Allview, compania vine cu un nou model, V1 Viper, dual SIM cu procesor quad core la 1,2 Ghz, care arata destul de bine.

Viper V1_02

V1 Viper are 1 GB memorie RAM si posibilitatea de extindere a spatiului de stocare cu un slot pentru microSD de pana la 32 GB. Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean. Modelul are conectivitate 3G, care asigura o viteza de download de 21,6 Mbps, o greutate de 125 grame – oficial 124,9 grame – iar display-ul este IPS OGS Gorilla Glass cu o diagonala de 4,7 inci si rezolutie HD 1280 x 720 pixeli, 312dpi. Dimensiunile sunt 137,5 x 68,4 x 7,9 milimetri.

Pe langa ascestea, V1 Viper are o camera OV8830 de 8MP, cu functie de fotografiere continua si cu posibilitate de inregistrare Full HD. O a doua camera este pe partea frontala a telefonului si are 2MP. Modelul are si amplificator audio Yamaha si sistem DTS (Digital True Surround).

Datorita sistemului de operare, V1 Viper poate fi personalizat prin aplicatiile widget. De asemenea, are mai multe functii, cum ar fi ”Turn to mute”, care permite oprirea soneriei la apel prin intoarcerea telefonului cu ecranul in jos si avertizarea vizuala pentru mesaje si apeluri ratate. Pentru upgrade, V1 Viper are o aplicatie integrata, actualizarea putand fi facuta prin selectarea fisierului respectiv de pe card. De asemenea, permite asocierea oricarui contact cu unul dintre cele doua SIM-uri, ceea asigura utilizatorul ca fiecare apel se va efectua in reteaua potrivita.

Bateria este Li-ion de 1800 mAh, care asigura un stand by de pana la 280 de ore si convorbire de pana la 380 de minute in 2 G sau 330 de minute in 3G.

Pretul de achizitionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus), iar in pachet vor fi incluse trei carcase in culorile alb piano, negru mat si albastru metal.

Viper V1_01Viper V1_03

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: