Alldro 3 Speed Quad si P6 Quad: Doua noi Quad Core-uri Allview

Alldro 3 Speed Quad si P6 Quad: Doua noi Quad Core-uri Allview

Allview a lansat Alldro 3 Speed Quad si P6 Quad, doua device-uri ce au integrate procesoare Quad Core.

„Tableta Alldro 3 Speed Quad si smartphone-ul P6 Quad reprezinta in acest moment varfuri de gama, acestea oferind o experienta placuta utilizatorilor, performante uimitoare si un raspuns instantaneu la comenzi”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Allview

Tableta Alldro 3 Speed Quad se lauda cu un procesor Quad Core si display IPS de 9,7 inci cu rezolutie Ultra HD, respectiv 2048×1536 px. Fisierele multimedia pot fi stocate in memoria flash de 16 GB, ce poate fi extinsa printr-un card MicroSD de pana la 32 GB si pot fi trimise catre alte dispozitive utilizand functia Bluetooth integrata.

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si suporta bine jocuri 3D si aplicatii, datorita procesorului cu patru nuclee, procesorului grafic cu opt nuclee si memoriei RAM de 2GB. Bateria este de 8000 mAh.

Smartphone-ul P6 Quad este rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony. Procesorul integrat este Quad Core Cortex A7 de 1,2 GHz.

P6 Quad este un device Dual SIM dotat cu display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR, Time lapse si fotografiere continua. Telefonul are o grosime de 8,6 mm si integreaza un procesor pe 28nm, arhitectura Cortex A7.

Tableta Alldro 3 Speed Quad are pretul recomandat de 1.200 lei, iar smartphone-ul P6 Quad de 1.500 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: