Aliens: Colonial Marines primeste patch de 4 GB

Aliens: Colonial Marines primeste patch de 4 GB

Aliens: Colonial Marines a fost un joc dezamagitor, care pe langa povestea subtire si mecanicile de joc invechite, a venit si cu o grafica parca luata din deceniul trecut. Ei bine, Gearbox si SEGA au auzit plangerile fanilor si au lansat un patch de 4 GB care ar trebui sa mai repare din problemele jocului.

Aliens Colonial Marines

Ce se regaseste in acest patch care ocupa cat jumatate de joc? Pai in primul rand avem texturi la rezolutii mai mari, care ar trebui sa imbunatateasca semnificativ aspectul vizual al jocului. Mai mult, diverse elemente grafice care deranjau si cateva bug-uri au fost eliminate, insa probabil cea mai apreciata modificare va fi in cadrul inteligentei artificiale. Atat inamicii, cat si partenerii din joc vor fi acum mult mai inteligenti, agresivitatea si viteza de raspuns fiind cu mult imbunatatite fata de varianta initiala a lui Aliens. Odata cu schimbarile de comportament ale perosnajelor secundare din Aliens, vine si adaptare a nivelului de dificultate.

Momentan patch-ul a fost lansat doar pe PC, insa in curand Gearbox va lansa si o varianta pentru console. Avand in vedere marimea acestui patch, imi vine greu sa cred ca se incadreaza in limitele admise de Sony si Microsoft. In cazul in care jocul nu a pornit deja automat download-ul, SEGA sugereaza sa reporniti clientul de Steam pentru a primi patch-ul pentru Aliens: Colonial Marines.