27 feb. 2013 | 19:21

Alcatel a pezentat One Touch Idol Ultra la MWC 2013 [Hands-On]

ACTUALITATE
Alcatel a pezentat One Touch Idol Ultra la MWC 2013 [Hands-On]

Alcatel intra pe segmentul mid-range in fora cu One Touch Idol Ultra. Acesta este un teminal foarte subtire (6,45 mm), insa reuseste sa integreze in carcasa unibody un hardware competent, la un pret pe masura.

Alcatel One Touch Idol

Telefonul include un procesor dual-core la 1,2 GHz, care se comporta foarte bine in utilizare normala. Din pacate, internetul de la standul Alcatel nu ne-a permis sa testam mai pe indelete performanta folosind un test sintetic. Oficialii companiei nu au dezvaluit ce procesoare se gasesc in noile lor terminale, intrucat nu pun pret pe specificatii, ci mai degraba pe experienta de utilizare, care este una foarte placuta.

In afara de „silueta” de invidiat, telefonul include cam toate caracteriticile standard ale unui telefon de medie: camera de opt megapixeli, display AMOLED de 4,7 inci cu rezolutie 720p, slot micro-SIM si 8 sau 16 GB de memorie inclusa. Sistemul de operare Android preinstalat este Jelly Bean 4.1.1 cu un skin personalizat de catre cei de la Alcatel, iar pretul lui One Touch Idol Ultra va fi de 350 de euro fara contract.

Culorile vii in care se va gasi in magazine incepand din aceasta primavara sugereaza ca publicul tinta este un tanar activ, care doreste un telefon aratos si usor de tinut in buzunar, dar care sa ofere si functii avansate, alaturi de un hardware capabil. Evident, toate acestea la un pret decent.

Iata si telefonul in actiune, prezentat de colegul meu, Victor Rizescu: