AccuWeather – cum va fi vremea pe Windows Phone?

AccuWeather – cum va fi vremea pe Windows Phone?

Nu am cautat mult o aplicatie pentru vremea probabila pe Windows Phone pana am ajuns la AccuWeather, solutia perfecta.

AccuWeather

AccuWeather este unul dintre de vreme probabila. Este gratuit, are unele dintre cele mai intuitive aplicatii si nici interfata web nu este de lepadat. Echipa din spatele serviciului se lauda ca aproximativ jumatate de miliard de utilizatori consulta zilnic informatiile oferite de AccuWeather pentru aproximativ 2,7 milioane de locatii din jurul lumii. Daca aceste statistici nu v-au convins, instalati aplicatia gratuita pe Windows Phone si convingeti-va. Vine si cu Live Tile, motiv pentru care nu mai trebuie sa intrati in aplicatie de fiecare data cand vreti sa vedeti cum urmeaza sa fie vremea in urmatoarele ore sau urmatoarele zile.

Interfata este grozava, nu stiu daca este din cauza faptului ca am eu o pasiune deosebita pentru interfetele construite in jurul culorii negre sau pentru ca ma incanta contrastul agresiv dintre textul alb si fundalul negru. Informatiile afisate sunt clare si nu va trebuie un manual pentru a profita de tot ce are sa va ofere aceasta aplicatie.  Pe langa partea de meteo mi se pare utila o sectiune intitulata Lifestyle. Aici puteti vedea daca vremea de afara este perfecta pentru biciclism, stat la plaja sau uitat la stele. In rest, aveti vremea probabila pentru zilele urmatoare, pentru orele urmatoare iar daca va pricepeti un pic la interpretat miscarea curentilor aveti si o harta care va ofera o viziune complet diferita asupra vremii probabile.

Exista un motiv simplu pentru care AccuWeather este una dintre cele mai populare aplicatii din aceasta clasa de aplicatii, iar acum si utilizatorii de Windows Phone se pot bucura de ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: