Zombies, Run! – o noua aplicatie de iOS care promoveaza efortul fizic prin gaming

, 05 Mar, 14:00

Zombies Run

Pentru ca nimeni nu mai vrea sa iasa din casa in secolul internetului daca performanta de a face cativa pasi nu se reflecta si in altceva, preferabil postabil pe Facebook sau orice alta retea de socializare, o echipa de programatori au creat aplicatia „Zombies, Run!”.

Dispobil pentru iOS, jocul te infatiseaza ca Runner 5, unul din ultimii supravietuitori umani intr-o planeta dominata de zombi. Misiunea ta este sa iesi din baza si sa aduni provizii pentru tine si alti cativa supravietuitori cu care imparti o locatie sigura. Cu castile in urechi, fiecare misiune iti este prezentata si te obliga sa sa faci performanta pentru a aduna tot felul de provizii fictive. Toate acestea in timp ce zombii, pe care ii auzi in casti, te preseaza sa alergi un pic mai tare.

In momentul in care ai terminat sesiunea de jogging, aplicatia pe langa resursele colectate te informeaza in legatura cu distanta parcursa, timpul petrecut in alergare si viteze/ritmul sesiunii respective. In joc, cu cat efortul este mai mare cu atat baza iti evolueaza mai repede cu ajutorul resurselor colectate de tine.

Pe partea negativa insa, aplicatia costa 7,99$ si vine implicit cu doar 13 misiuni care pentru un atlet adevarat s-ar putea sa nu dureze prea mult pana le termina. In schmb, daca totul merge bine, dezvoltatorii promit alte 17 misiuni in curand.

Ramane sa vedem in ce directie va merge motivatia digitala pentru a face cativa pasi, daca zgomotul de zombi in casti nu este destul de antrenant.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail