Vizio: Dupa HDTV-uri, urmeaza notebook-uri si sisteme all-in-one

Vizio: Dupa HDTV-uri, urmeaza notebook-uri si sisteme all-in-one

27inchdesktopimg0230-aio-with-accy

Chiar daca trendul acum este catre portabilitate, iar ideea de desktop tinde sa fie un notebook conectat la un TV, eventual un mouse si o tastatura, e placut sa vezi ca mai exista si companii impotriva curentului.

Vizio, o companie extrem de populara in SUA pentru HDTV-urile cu un foarte bun raport pret/performanta, se pare ca s-a apucat de sisteme desktop si portabile. Directorul Matt McRae, intr-un interviu acordat celor de la Bloomberg, a afirmat cu incredere ca la CES in cateva zile VIZIO va lansa doua sisteme all-in-one de 24 si 27 inci, plus 3 sisteme notebook.

vizio-desktop14inchlaptopimg0145

Astfel, daca totul merge bine, in iunie vom putea si achizitiona niste sisteme carevor avea preturi imposibil de mici, dupa spusele directorului tehnic.

In ceea ce priveste notebook-urile, acestea vor fi de 14 si 15,6 inci si vor incerca sa surprinda segmentul de portabile ,,thin+light”, adica subtire si usor. Doua modele vor respecta principiu de mai sus, dupa cum se poate vedea si in imaginile alaturate, iar al treilea notebook va fi ceva mai masiv, cel mai probabil, si mult mai performant.

kbtpadimg021401img0190

Desi mai sunt multe de aflat in ceea ce priveste noile sisteme, avand in vedere trecutul companiei in domeniul HDTV-urilor, cel mai probabil vor avea niste panouri de calitate si vor incerca sa nu dezamageasca nici in ceea ce priveste calitatea sunetului.

Citește și: