YouTube implineste azi 7 ani

, 21 Mai, 20:06

Aniversare YouTube

Cel mai mare site de video-sharing din lume a implinit astazi frumoasa varsta de 7 ani. La multi ani YouTube! 

Daca analizam ce se intampla in fiecare zi pe acest gigant multimedia, nu putem decat sa ramanem uimiti atat de progresul incredibil pe care l-a avut, dar si de rolul tot mai important pe care il ocupa in vietile fiecaruia dintre noi.

Dupa cum noteaza si cei de la theverge.com, la ora actuala, in fiecare minut in lume sunt incarcate cate 72 de ore de continut video pe YouTube. Cu alte cuvinte, cantitatea de informatii uploadate s-a dublat de anul trecut si pana acum. Daca analizam si partea de consum, YouTube-ul ofera peste 3 miliarde de ore de videoclipuri care ajung in fiecare luna la peste 800 de milioane de useri unici.

Si daca tot nu v-ati convins, aflati ca cei 7 anisori sunt doar inceputul, pentru ca YouTube-ul se afla intr-un proces de continua dezvoltare pentru ca doar din ianuarie si pana astazi continutul uploadat a crescut cu 20%. Asadar, suntem indreptatiti sa credem ca statisticile cu adevarat uimitoare urmeaza sa apara intr-un viitor nu foarte indepartat.

Mai jos aveti un videoclip care prezinta pe scurt evolutia fenomenului YouTube:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail