Yellow Jacket iti transforma iPhone-ul in arma de autoaparare [+VIDEO]

Yellow Jacket iti transforma iPhone-ul in arma de autoaparare [+VIDEO]

Stim cu totii ca iPhone-ul este unul dintre smartphone-urile care se bucura de cea mai vasta gama de accesorii disponibile pe pietele din intreaga lume. Dar oare pana unde poate merge ingeniozitatea producatorilor atunci cand vine vorba de carcasele de protectie ale celebrului telefon?

Yellow Jacket

Ei bine cei de la Yellow Jacket tin sa ne demonstreze ca atunci cand discutam despre protectia iPhone-ului, variantele sunt practic nelimitate. Asadar Seth Froom impreuna cu Sean Simone au venit cu ideea unei carcase care nu doar ca iti protejeaza telefonul, dar te poate ajuta sa scapi dintr-o serie de intamplari nepravazute. Practic carcasa pentru iPhone 4 sau 4S ascunde o arma cu electrosocuri ce dezvolta o tensiune de 650.000 de volti si poate pune la pamant orice fel de amenintare.

Conform pocket-lint.com, proiectul a fost publicat pe site-ul Indiegogo cu scopul de a aduna 100.000 de dolari in vederea producerii in masa si pana in acest moment a reusit sa ajunga la 62.000 de dolari. Se pare ca destul de multi utilizatori considera ca cei 100 de dolari sunt perfect justificati pentru siguranta proprie.

Producatorii au declarat ca vor proiecta carcase similare si pentru fanii Android, primele telefoane luate in calcul fiind HTC Evo si Samsung Galaxy S. Ramane sa vedem in ce masura Yellow Jacket va ajunge in buzunarele tot mai multor posesori de smartphone-uri si cate stiri vor genera eventualele descarcari mai mult sau mai putin accidentale…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: