Xbox 360 va primi editie limitata Halo 4

Xbox 360 va primi editie limitata Halo 4

Ca de fiecare data cand se lanseaza un nou joc din seria Halo, Microsoft pregateste un pachet limitat mai special pentru Xbox 360. Avand in vedere ca in aceasta toamna vom primi mult asteptatul Halo 4, nu mai este nicio surpriza sa aflam ca vom avea de a face cu un bundle care va include consola si noul joc.

xbox 360 halo 4 limited edition

Halo 4 Limited Edition Bundle a fost dezvaluit din greseala de catre Microsoft, listandu-l inainte de termen pe Microsoft Store. Acest pachet va include o consola Xbox 360 cu HDD de 320 GB, care va fi vopsita in culori tematice jocului si care va reda sunete din joc in momentul in care butoanele de Power si Eject sunt apasate. Pe langa aceasta, vor fi adaugate doua gamepad-uri cu D-Pad rotativ si branding Halo 4, jocul in varianta standard, DLC gratuit pentru acesta si un headset negru pentru voice chat prin intermediul Xbox Live.

Desi nu avem la dispozitie un pret pentru acest pachet, cu siguranta va fi mai mic decat daca am cumpara fiecare dintre aceste produse separat. Data de lansare ar trebui sa nu fie o surpriza, intrucat stim deja ca jocul va fi lansat pe 6 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: