Xbox 360 se intoarce la alb in pachetul Kinect Family Bundle

Xbox 360 se intoarce la alb in pachetul Kinect Family Bundle

xbox-360

Pe sistemul daca esti de parere ca exista clienti care cumpara ceva pe planeta trebuie sa le oferi acel ceva, Microsoft a aplicat acest principiu cu o noua versiune limitata a consolei Xbox 360.

Xbox 360 va fi disponibil si in variatana ,,all white”, in cadrul pachetului Kinect Family Bundle. Acesta contine consola in varianta Arcade, cu memorie flash interna de 4GB, un controller si un senzor Kinect, toate de culoare alba la pretul de 299 de Euro. Desi ar fi o oferta destul de buna daca ar include doar cele amintite anterior, Microsoft da startul in materie de jocuri cu titlurile Kinect Sport si Kinect Adventures, fara costuri aditionale. De asemenea, pachetul ofera si un tichet pentru 3 luni de acces la Xbox Live Gold.

Pentru cei care doresc sa cumpere un al doilea gamepad alb, pot sa intre in posesia lui separat de acest pachet pentru numai 50 de Euro in plus. Ca tot vorbim de aspectul cromatic al pachetului, as vrea sa termin cu o intrebare: ce pret puneti pe culoarea unui aparat si cat ati fi dispus sa cheltuiti in plus pe o astfel de trasatura estetica cand vine vorba de un nou gadget? Nu de alta, dar Xbox 360-ul original venea exclusiv in alb.

Citește și: