Windows Phone inca mai primeste aplicatii de baza – Vimeo a aterizat in Marketplace

, 06 Feb, 12:15

vimeo-app-lands-for-windows-phone

Chiar daca este evident pentru toata lumea ca Windows Phone nu are o baza de fani foarte mare, e placut sa vezi ca incep din ce in ce mai multe companii sa creeze aplicatii dedicate aceste platforme, pentru acces la diverse servicii online.

Ca o manifestare a ideii descrise mai sus, Vimeo este prezent de numai cateva zile in Marketplace, ca o aplicatie dedicata perfecta pentru accesarea continutul de pe marele portal video. Aplicatia oficiala omonima va permite sa vizionati sau sa cautati clipuri si face o treaba foarte buna in a permite urcarea de continut HD de pe propriul terminal pe internet. Port fi definite diverse detalii legate de clip, sunt disponibile statistici legate de vizionari, iar utilizatorii autentificati pot defini colectii de clipuri preferate pe care le pot accesa mai usor. Pentru cei care folosesc des retele de socializare, noua aplicatie are integrare cu Facebook si Twitter.

Aplicatia este desigur gratuita, iar daca vrei sa o descarcati o puteti face la adresa www.windowsphone.com/en-US/apps.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail