Windows 8 te invita la downgrade?

, 04 Sep, 13:00

Desi nu am fi crezut ca Microsoft ar lua o astfel de decizie, se pare ca utilizatorii de Windows 8 Pro vor putea sa faca downgrade la sistemul de operare pana la o versiune care sa-i incante mai mult.

Windows-8-Theme-for-Windows-7

Daca veti achizitiona o tableta, notebook sau desktop insotit de o licenta de Windows 8 Pro se pare ca veti putea sa faceti un downgrade la Vista sau Windows 7 fara nici un cost suplimentar, folosind aceeasi licenta. Desi ar fi o lovitura mare pentru Microsoft daca la scurt timp dupa lansarea Windows 8 se vor inregistra valuri de utilizatori care se grabesc sa faca downgrade, este bine de stiut ca va exista aceasta posibilitate. Intr-un alt scenariu posibil care profita de aceasta functie, producatorii de PC-uri cu Windows 8 vor putea livra PC-ul cu un DVD cu Windows 7 pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea sa aleaga sistemul de operare preferat.

Cu toate ca aceasta abordare a companiei Microsoft nu pare foarte sanatoasa, cel mai probabil este o dovada a faptului ca pana si ei sunt constienti ca schimbarile radicale din Windows 8 nu sunt pentru toata lumea.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail