Windows 8 intampina deja probleme de adoptie

, 15 Mar, 11:00

Windows 8 intampina deja probleme de adoptie

Dupa ce s-au umplut forumurile de utilizatori Windows 8 care nu stiau sa isi inchida calculatorul sau care nu gaseau butonul Start al noului sistem de operare de la Microsoft, se pare ca cineva a simtit nevoia sa faca si un film pe acest subiect.

Un internaut, Chris Pirillo, si-a filmat tatal incercand sa se obisnuiasca cu noua interfata din Windows 8. Pe langa concluzia extrem de amuzanta a filmului „Oare incearca sa ma convinga sa trec la Mac?”, mai sunt cateva momente importante in filmuletul de 4 minute.

In clipul de mai jos este evident ca un utilizator obisnuit intampina greutati majore in a face orice pe un Windows 8 proaspat instalat, cu toate ca Microsoft a apelat cu siguranta la numeroase focus grupuri pentru a ajunge la aceasta interfata. Dupa ce, cu mari eforturi, a reusit sa intre in Windows Explorer, acelasi individ nu a mai reusit sa se intoarca la meniul de Start.

Utilizatori non-tehnici vor avea dificultati in a face trecerea la Windows 8, iar aceasta particularitate este evidenta. Cea mai buna solutie ar fi integrarea unui buton pentru a usura tranzitia la interfata bine cunoscuta din Windows 7 din interiorul Windows 8, ca sa nu mai zicem ca ar fi numerosi adepti si ai unei interfete de Windows XP…

Windows 8
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail