Wild Blood – Gameloft trece pe Unreal Engine [+VIDEO]

, 10 Aug, 10:20

Intr-o perioada in care tabletele si smartphone-urile incep sa fie din ce in ce mai performante, utilizatorii isi doresc titluri din ce in ce mai pretentioase pentru a profita de configuratiile hardware moderne. Tocmai din acest motiv Gameloft a hotarat sa adopte motorul grafic Unreal al celor de la Epic Games.

Wild Blood

Desi se specula de ceva timp o colaborare intre Gameloft si Epic, pentru prima oara avem si un nume pentru respectivul rezultat. Wild Blood va fi primul joc dezvoltat de Gameloft care va folosi Unreal Engine pe iOS si Android.

Desi nu se cunosc foarte multe detalii legate de noul titlu, avem deja un teaser trailer de aproximativ 40 de secunde si o data extrem de vaga de lansare: ,,in curand”. Nu stim detalii despre povesta din Wild Blood, iar deblocarea unui banal artwork implica un pic de efort din partea gamerilor care vor sa acceseze pagina de Facebook dedicata jocului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail