Wikipedia prezenta oficial in Android Market

Wikipedia prezenta oficial in Android Market
11:40 19.01.2012

wikipedia androidCu totii apelam din cand in cand la serviciile celei mai mari enciclopedii online. Pana acum puteam face acest lucru si pe telefoanele mobile in doua moduri: vizitand pagina sau utilizand una din aplicatiile disponibile pentru download.

De putin timp, cei de la Wikipedia au decis sa lanseze aplicatia oficiala si pentru Android. Aceasta ofera facilitati precum: salvarea articolelor si parcurgerea lor ulterioara in modul offline, optiunea de a cauta articole in functie de locatie, posibilitatea schimbarii limbii afisate si nu in ultimul rand modul extrem de usor de a posta ceea ce citesti pe retele sociale.

Conform ubergizmo.com, aplicatia este la prima sa versiune pentru Android si ne putem astepta la noi imbunatatiri pe parcurs. Pentru moment, doritorii pot downloada Wikipedia de aici si se pot bucura de toate informatiile si pe ecranele telefoanelor mobile.

Ramane sa vedem in ce masura a meritat asteptarea pentru aceasta varianta oficiala, pe masura ce aplicatia va castiga popularitate in randul utilizatorilor, momentan fiind inregistrate sub 5000 de descarcari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI