Wii U ar putea fi mai ieftin decat ne asteptam

Wii U ar putea fi mai ieftin decat ne asteptam

Chiar daca suntem la doar cateva luni distanta de lansarea noii console Wii U de la Nintendo, nu stim nici acum la ce pret va ajunge in magazine. Ei bine, gratie furnizorului de electronice Video Product Distributors din America, avem macar o idee in jurul carei sume se va invarti, intrucat Wii U a fost listat pe site-ul acestuia de trei ori, cu preturi diferite.

Cel mai mic pret este de numai 249,99 dolari, o suma echivalenta cu valoarea unui PlayStation 3 si cu cea a consolei Wii in momentul lansarii sale din 2006. Urmatorul pret este de 299,99 dolari si pare a fi mai degraba un pachet promotional care vine cu ceva in plus in pachet. Cel mai scump pachet pentru Wii U listat pe Video Product Distributors costa 349,99 dolari si pare a fi un soi de family pack, probabil cu doua GamePad-uri tableta incluse.

Intrucat nu poti vedea inventarul de pe site decat daca ai un cont, un utilizator de YouTube a filmat pagina pe care se gasesc cele trei listari de Wii U si a publicat clipul pe internet. Daca preturile sunt sau nu reale nu avem cum sa stim pana cand nu aflam ceva direct de la Nintendo. Cert este ca vom afla mai multe detalii despre Wii U in curand la Tokyo Game Sow.

Citește și: