Wii Mini ar putea sa fie lansat in decembrie

Wii Mini ar putea sa fie lansat in decembrie

Noul Nintendo Wii U nu este singura consola pe care compania japoneza pare sa o aiba in plan pentru sfarsitul acestui an. Se pare ca un Wii Mini este in plan de asemenea, iar noua versiune a „batranei” console ar putea sa apara chiar luna viitoare.

Nintendo Wii Mini

Informatiile vin din partea site-ului Nintendo World Report, care a primit un mail de la un angajat al unui lant de magazine. In acesta se mentiona faptul ca Nintendo va lansa noul Wii Mini, care vine cu un Sensor Bar, un Nunchuck si Wii Remote Plus cu husa de silicon. De asemenea, data de lansare, stabilita pentru 7 decembrie, era de asemenea dezvaluita, ceea ce pozitioneaza aceasta lansare la mai putin de doua saptamani distanta.

Intrebati daca aceste informatii sunt corecte, oficialii Nintendo au decis sa nu comenteze pe baza unor zvonuri, insa un astfel de raspuns era de asteptat. Cert este ca in cateva zile vom sti cu siguranta daca vom primi sau nu un Nintendo Wii Mini si probabil vom afla si pretul la care acesta va fi vandut in magazine, daca intr-adevar existenta lui se confirma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: