Western Digital lanseaza solutia My Book Thunderbolt Duo

Western Digital lanseaza solutia My Book Thunderbolt Duo
11:00 16.03.2012

Western Digital lanseaza solutia My Book Thunderbolt Duo

My Book Thunderbolt Duo, solutia celor de la Western Digital gandita pentru posesorii de sistem Mac de ultima generatie (cu porturi Thunderbolt) este gata de livrare catre doritorii cu buzunare adanci.

Ca particularitati interesante, fiecare model vine cu doua porturi Thunderbolt, ceea ce le face ideale pentru legarea in serie. Termenul Duo din titlu face referire la faptul ca fiecare dintre soluti include doua hard disk-uri de 2, respectiv 3 TB configurabile in RAID 0 sau RAID 1. Este posibila si configurarea unei astfel de soluti ca doua hard disk-uri separate pe care sa le puteti accesa fara nici o legatura aparenta intre ele. Desi este aproape imposibil de atins rata de transfer specificata de interfata Thunderbolt de 10Gb/sec, producatorul a specificat 250 MB/sec pentru varianta cu 6TB de spatiu si 225MB/sec pentru varianta de 4 TB.

My Book Thunderbolt Duo este disponibila in versiuni de 4 si 6 TB la preturi de 599$, respectiv 699$.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de stocare compatibile Thunderbolt, puteti opta atat pentru solutia celor de la Western Digital, cat si pentru un hard disk din seria LaCie 2big Thunderbolt.

 

Western Digital lanseaza solutia My Book Thunderbolt Duo 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI