Vodafone si-a deschis forum despre telefonia mobila

, 24 Ian, 13:27

Sunt multe voci care spun ca forumurile sunt depasite, ca au ajuns lipsite de eficienta, ca lumea nu mai petrece asa mult timp pe acolo (asta o fi adevarat…), dar, la drept vorbind, de cate ori cautam o parere mai ”de incredere”, tot la forum apelam.

Vodafone si-a lansat propriul forum de discutii pe teme de telecom, poate fi accesat la adresa forum.vodafone.ro, unde veti gasi si concursuri, asa, ca pentru lansare.

Probabil multe subiecte vor fi abordate si explicate din perspectiva brandului Vodafone, este evident, dar nu cred ca ar trebui sa plecati cu prejudecati, fiindca structura forumului contine categorii de dezbatere diverse, iar specialistii, care vor fi prezenti online non-stop, cu siguranta vor fi si de folos.

Categoriile forumului sunt: Comunitate, Telefoane, Echipamente si Accesorii, Servicii, Self Care si Reteaua Vodafone, iar in interiorul acestora puteti deschide orice tema de dezbatere.

Pentru a putea interactiona pe forum, trebuie sa va inregistrati cu informatiile de autentificare din contul MyVodafone.

Sunt curioasa totusi cum vor reusi cei de la Vodafone sa ii atraga pe utilizatorii care sunt deja fideli unor forumuri cu vechime pe aceste teme. Pe voi ce va atrage la un forum?

Forum Vodafone

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail