Vodafone lanseaza Booster Brolly, umbrela magica

Vodafone lanseaza Booster Brolly, umbrela magica

vodafone-booster-brolly

Daca ti s-a intamplat vreodata sa te prinda ploaia si sa ramai fara baterie sau semnal la telefon, atunci inseamna ca ultimul gadget lansat de Vodafone ti se adreseaza din plin.

Vodafone Booster Brolly este o umbrela „magica”, menita sa te tina uscat si conectat atat in convorbiri, cu ajutorul bateriei suplimentare, cat si in conexiunea de date, datorita amplificatorului de semnal.

Cum reuseste sa faca acest lucru o umbrela? Foarte simplu, se ajuta de cele 12 panouri solare pe care le are montate pe suprafata exterioara. Energia acumulata va fi stocata in bateriile reincarcabile aflate in maner sau va fi folosita pentru incarcarea directa a telefonului prin intermediul unei mufe USB.

Conform pocket-lint.com, Booster Brolly vine dotata si cu o lanterna si un suport de telefon, ambele menite sa ne usureze, dupa caz, drumul spre casa pe timp de noapte sau vorbitul la telefon pe timp de ploaie.

Ramane sa vedem cat de incantati se vor arata utilizatorii de o asemena umbrela multifunctionala, asta mai ales dupa ce Vodafone o va lansa pe piata si vom afla si un pret aproximativ.

Citește și:
Etichete: