Vlog IT s-a incheiat!

, 24 Iul, 18:17

Duminica, 22 iulie, a fost ultima zi in care am acceptat inscrieri in concursul Vlog IT. Uimitor, multi dintre voi v-ati inscris chiar pe ultima suta de metri, iar intrarile din ultimele cateva zile au fost printre cele mai bune din toata competitia.

Vlog IT Levi

Ei bine, un castigator a fost ales de partenerii nostri de la EuroGSM, iar acesta este nimeni altul decat Elekes Levente, care a prezentat camera video Samsung u10. Acest lucru nu inseamna ca restul intrarilor nu au fost bune, multi dintre voi oferind clipuri foarte bine realizate. Din pacate insa a existat un singur iPad 3 ca premiu, dar speram ca pe viitor sa putem premia cat mai multi participanti.

Acum ca prima editie a competitiei Vlog IT s-a incheiat, dorim sa le multumim celor de la EuroGSM pentru ca au avut curajul sa creada in vlogerii din Romania si tuturor participantilor pentru interesul pe care l-au acordat acestei initiative. Ii felicitam pe aceasta cale pe toti pentru ca au infruntat emotiile si au publicat clipurile pe internet, prezentand dispozitivele pe care le indragesc.

Speram sa va intoarceti si la urmatorul Vlog IT, unde va vom pregati noi surprize.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail