ViewSonic introduce Ice Cream Sandwich in dual SIM-uri

ViewSonic introduce Ice Cream Sandwich in dual SIM-uri

9t54-640

Avand in vedere lupta pentru titlul de ,,primul” in domeniul smartphone-urilor, trebuie laudat in egala masura efortul celor de la ViewSonic de a fi creat primul smartphone dual SIM cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

ViewPhone 4S vine cu un procesor la 1 GHz, o camera de 5 megapixeli pe spate si una VGA pe fata. Sistemul de operare este modificat pentru a fi o gazda mai buna acestui concept Dual SIM. Astfel, utilizatorului poate selecta tonuri de apel sau de SMS diferite pentru fiecare SIM, pe langa faptul ca agenda telefonic si mesajele pot sta in casute separate.

Disponibil pana in luna iunie a acestui an, VieoPhone 4S va avea un pret mai mic de 499$.

ViewSonic a anuntat si ViewPhone 5e, un smartphone cu ecran de 5 inci, Android 4.0 si aceleasi abilitati dual SIM precum fratele mai mic. Desi panoul de 5 inci va avea o rezolutie de doar 800 x 480, ViewSonic promite imagini clare si luminoase. Acest model va fi disponibil in al treilea trimestru al acestui an pentru doar 599$.

Daca sperati ca cineva sa creeze terminale dual cu Ice Cream Sandwich, se pare ca dorinta v-a fost implinita, iar in cateva luni veti putea si achizitiona un astfel de terminal.

Viewsonic viewphone 5e

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: