UPC lanseaza un nou portofoliu de servicii

UPC lanseaza un nou portofoliu de servicii

Astazi a avut loc lansarea noului portofoliu de servicii UPC Romania. Prin noile pachete, operatorul de cablu isi doreste sa raspunda cat mai adecvat cerintelor actuale ale clientilor sai, atat in materie de tehnologie, dar si in ceea ce priveste optiunile de personalizare a serviciilor.

Noua Grila UPC

Asadar, noul portofoliu de produse si servicii UPC vine sa consolideze pozitia companiei pe doua segmente cheie: Internet – prin introducerea vitezei de download de pana la 150 Mbps si televiziune digitala – prin canale HD in toate abonamentele.

Internetul Fiber Power 150 Mbps ofera o viteza de invidiat si o conexiune stabila, ceea ce face ca vizionarea in timp real de continut online prin live streaming, accesarea instantanee a paginilor web si descarcarea de fisiere sa atinga un nou standard. In prezent, serviciul este disponibil clientilor din Bucuresti, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie extins catre alte 3 orase: Cluj Napoca, Ploiesti si Timisoara. Pretul unui abonament Fiber Power 150 Mbps este de 50 de lei, iar produsul este disponibil si intr-un pachet predefinit.

Pachet UPC 150mbps

Cat despre televizunea digitala, UPC anunta introducerea de canale HD in toate abonamentele, cate trei sau zece cu posibilitatea de extindere a grilei pana la 17 programe transmise in varianta high-definition. De asemennea operatorul de cablu a anuntat si extinderea grilei de programe prin adaugarea: TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature KidsCo si Sundance.

Casa digitala UPC