Un nou smartphone prototip: touchscreen si pe fata, si pe spate

, 03 Iun, 19:31

docomo-fujitsu-smartphone

Iata o noua minunatie in domeniul display-urilor de smartphone.

O companie intitulata NTT Docomo a creat un prototip de telefon cu raspuns tactil pe ambele fete ale ecranului, scrie Akihabaranews.com. La ce foloseste, exact? Nu stiu. Dar stiu un lucru: clar, este inedit! Arata grozav, desi s-ar putea sa devina obositor dupa ce trece efectului de „uau”, pentru ca ecranul este, evident, transparent.

Telefonul este dezvoltat de Docomo in colaborare cu Fujitsu, are un display QVGA de 2,4-inch. Docomo are in plan dezvoltarea telefonului pentru a fi comercializat, iar asta presupune in special integrarea unui ecran mai mare, cu luminozitate mai buna, astfel incat sa poata fi folosit si in locuri cu lumina puternica.

Iata si un video demonstrativ, sa vedeti cum functioneaza. V-ati cumpara telefonul?

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

of doamne dumnezeule ce ciudatenie este asta?
ce rost are sa pui doua displayuri touch cu o rezolutiz net inferioara doar de dragul de a „inventa” sau de a complica lucrurile
plus ca este trasparent daca am iluminare din spate nu mai vad nimic

Pai vedem ca se razboiesc companiile, fac telefoane tot mai subtiri. Cred ca acesta este viitorul…o sa tinem in mana doar un ecran. Probabil doar in partea de jos o sa mai fie margine sau carcasa de plastic cu circuitele si bateria inauntru.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail