Un microfon ieftin, un soft inteligent si… trecem la cantat. Oriunde!

Un microfon ieftin, un soft inteligent si… trecem la cantat. Oriunde!
14:59 02.01.2012

Cred ca nu sunt singura persoana care a trecut, la unul sau mai multe momente date, prin sentimentul ca are nevoie de o schimbare de decor acasa. Ati trecut si voi prin asta, nu?

Nu va va veni sa credeti ce veti vedea in continuare! Un mod foarte amuzant de a transforma orice suprafata intr-un fel de instrument muzical.

Mogees,Bruno Zamborlin

Mogees este un sistem care functioneaza in mod interactiv, pe baza de gesturi, producand sunete muzicale in timp real. Orice suprafata pe care este lipit poate fi atinsa cu degetele sau cu diverse obiecte producatoare de sunete, ca o moneda, de exemplu, si devine astfel „cantatoare”.

Mogees foloseste un singur microfon, ieftin, nepretentios, iar suprafata la care poate fi atasat este, asa cum am spus, de orice tip, desi cel mai bine functioneaza pe suprafete mai solide.

Odata atasat, microfonul poate detecta proximitatea si tipul de miscare pe care mainile sau obiectele le fac atingand suprafata cu pricina. Bineinteles, era nevoie si de ceva software, unul inteligent construit, care identifica sunetele si le potriveste unui tipar dintr-o baza de date, producand astfel sunetele ciudate si frumoase pe care le auziti in video.

Da, hai sa vedem clipul! Mmm.. dar mai intai vreau sa va spun si cine a dezvoltat acest sistem, daca nu ati urmat deja linkul atasat mai devreme cuvantului „Mogees „. Bruno Zamborlin se numeste dezvoltatorul si intentioneaza sa faca public software-ul in curand.

Acum, clipul promis:

loading...