15 feb. 2012 | 09:26

Un iPad 3 de 8 inci e din ce in ce mai probabil

ACTUALITATE
Un iPad 3 de 8 inci e din ce in ce mai probabil

iPad-8-Inch-Tablet

Chiar daca cei de la Apple au infirmat in numeroase randuri ideea de a adopta o noua dimensiune pentru tabletele iPad 3, in aceste zile surse apropiate companiei au confirmat pentru WSJ ca un nou tip de iPad are mari sanse sa apara la evenimentul de pe 7 martie.

Folosind un panou ce va avea aceeasi rezolutie precum iPad-ul actual, 1024 x 768, pe langa faptul ca se va asigura compatibilitatea cu toate aplicatiile actuale disponibile in AppStore, vor fi atrasi si clientii care sunt interesati de dimensiuni mai compacte pentru o tableta.

In ceea ce priveste noul iPad 3, din numeroase surse incep sa se confirme suspiciunile initiale. Vorbim de un panou de la Sharp QXGA cu o rezolutie 2048 x 1536 si o densitate de pixeli egala cu 264ppi, ceva mai mai putin decat cei 330ppi din Retina Display. Ramane sa vedem daca si noua carcasa va veni cu ceva diferente fata de modelul actual din punct de vedere estetic.

Cu cat sunt mai putine zile pana la evenimentul de anuntare al noului model, cu atat fluxul de zvonuri incepe sa se inteteasca. Speram sa fie si adevarate unele dintre ele, chiar daca Apple a avut obiceiul de a-si uimi audienta la aproape fiecare eveniment.