Un alt fel de Top 10: Cele mai piratate filme in ultimele 7 zile

, 01 Mar, 13:30

Cele mai piratate filme in top 10….

Deoarece este plin internetul de topuri de aplicatii, site-uri, unelte de optimizare a sistemului si de multe altele, din dorinta de a aduce un set nou de informatii ne-am decis sa atragem atentia asupra ce se descarca in mod ilegal de pe internet…

Ca urmare, daca vreti sa aveti o evidenta clara a celor mai piratate filme din ultima perioada, raspunsul este simplu si este generat pe baza informatiilor oferite de unul dintre cele mai puternice motoare de cautare de pe torrente – TorrentFreak.

Intr-un domeniu mai dinamic decat Billboard Top 100, Tower Heist, cu Ben Stiller si Eddie Murphy, este pe primul loc pentru a treia saptamana consecutiv.

Pe locul 2, in urcare de pe 5, a ajuns Hugo, unul din filmele premiate cu 5 premii Oscar la sfarsitul weekendului trecut si, de altfel, ultimul film al lui Martin Scorsese.

Aventurile lui Tintin, un film de animatie produs de Peter Jackson si Steven Spielberg si regizat de cel din urma, se afla pe locul 3.

The Grey, in urcare de pe 8 pe locul 4, este ultimul film de suspans cu Liam Neeson in rolul principal.

Reinventarea completa a cartii lui Alexandre Dumas, Cei Trei Muschetari, cu o distributie de invidiat condusa de Milla Jovovich si Orlando Bloom, a coborat in aceasta saptamana de pe locul 5 pe locul 4.

The Woman in Black, primul film al lui Daniel Radclife dupa Harry Potter, intra direct pe locul 6.

Underworld Awakening coboara pe locul 2 de pe locul 7, iar Immortals de pe locul 3 pe locul 8.

Spin off-ul Puss in Boots creat in jurul motanului incaltat din Shrek a ajuns pe a 9-a pozitie din top, in timp ce Jack and Jill, comedia produsa de Adam Sandler cu Adam Sandler in dublu rol principal a ocupat ultimul loc in clasament.

Cu speranta ca v-am inspirat sa vedeti cateva filme noi la cinema, nu putem decat sa speram si ca veti vedea aspectul informativ al topului de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

aaaa, puss in boots asa jos? ar trebui sa fie mult mai sus, mam amuzat teriiiibil, mi-am imprasitat popcornul star peste tot de la cum radeam cu sora-mea, k doua nebune. :))))

Underworld Awakening coboara pe locul 2 de pe locul 7,

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail