Ubisoft se apuca de filme – incepe cu Assassin’s Creed

Ubisoft se apuca de filme – incepe cu Assassin’s Creed

Assasin's Creed

Ubisoft Motion Pictures este numele unui studio de productie recent creat si condus de Jean Jullien Baronnet, cu scopul transformarii in filme pentru TV si marele ecran a jocurilor Ubisoft.

Primul proiect, care il va avea ca actor principal pe Michael Fassbender – actorul principal din Shame sau Android-ul din Prometheus – va purta numele de Assasin’s Creed si-l va avea si in functia de co-producator pe acelasi Fassbender. Desi vor avea nevoie de o companie de distributie, cei de la Ubisoft spera sa se descurce singuri cu partea de productie, astfel vor avea mai mult control asupra procesului creativ.

Noul proiect se afla intr-un stadiu incipient, nici macar un scenarist sau regizor nu are inca.  Cu toate acestea, Ubisoft Motion Pictures deja a vorbit cu Sony pentru Assasin’s Creed, initial pentru productie, ulterior pentru distributia noului film.

Incercand sa reduca din costuri, de partea de efecte speciale si de post productie, efectele speciale vor fi dezvoltate de unul din cele 26 studiouri Ubisoft.

Citește și: