TshirtOS primul tricou programabil din lume

, 03 Aug, 19:47

Probabil ca ati vazut pana acum tot felul de tricouri cu luminite si alte briz brizuri tehnologice, dar mai mult ca sigur nu ati intalnit inca un element vestimentar care sa va permita sa afisati tweet-uri sau sa programati aparitia anumitor cuvinte.

Aceasta minune tehnologica vine sub forma unui prototip dezvoltat de cei de la Cutecircuit impreuna cu Ballantine’s sub denumirea de tshirtOS. Tricoul va putea fi controlat cu ajutorul unei aplicatii de pe orice iPhone si va oferi utilizatorilor accesul la: o camera, un microfon, un accelerometru si o pereche de boxe. Asadar vom putea impartasi impresii, poze, muzica si chiar tweet-uri in timp real cu oricine se afla in fata noastra.

Practic, veti avea la dispozitie suficienta tehnologie incat sa va lasati apropiatii cu gura cascata. Intrebarea fireasca ar fi daca aceasta uniforma a la MacGyver poate fi bagata la masina de spalat si calcata ulterior, sau este de unica folosinta?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail